File Factory Click Here For Premium Pass
FileServe Click Here For Premium Pass
MegaUpload Click Here For Premium Pass
MediaFire Click Here For Premium Pass
29 Eylül 2012 Cumartesi
26 Eylül 2012 Çarşamba
Wolverine bu kez Japonya'da
X-Men evrenin en asi karakteri Wolverine yeniden beyazperdeye geliyor. Japonya'da geçen yeni macerada yine Hugh Jackman var.
Hugh Jackman ve Will Yun Lee’nin başrolünde yer aldığı, yeni 'The Wolverine’ 2013’te hayranlarının karşısına çıkıyor.
“The Wolverine’’de, aykırı bir tip olan, ezeli savaşçı Logan’ı Japonya’da buluruz. Burada samuray çeliği, adamantium alaşımlı pençe ile birleşecek ve Logan, kendisini ömür boyu değiştirecek efsanevi bir dövüşte geçmişinden gelen gizemli bir kişi ile karşı karşıya gelecektir.
Önceki filmlerden farklı bir evrene sahip yapımın yönetmenliğini ‘Identity’, ‘Walk the Line’ , ‘3:10 to Yuma’, “Girl, Interrupted” gibi filmleriyle tanınan James Mangold üstleniyor.
25 Eylül 2012 Salı
Altın Koza'da ödüller sahiplerini buldu
19. Altın Koza Film Festivali'nde 'Maraş Katliamı'ndan etkilenen bir ailenin hikayesini anlatan 'Babamın Sesi', en iyi film seçildi. Pelin Esmer'in 'Gözetleme Kulesi' ise, aldığı beş ödülle festivale damgasını vurdu.
9. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin Büyük Ödül Töreni, Adana TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Zuhal Olcay ve Mahir Günşıray'ın sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde verilen ödüller şöyle:
"En İyi Film: Babamın Sesi (Yapımcı: Özgür Doğan)
Yılmaz Güney Özel Ödülü: Şimdiki Zaman
Jüri Özel Ödülü: Siirt'in Sırrı (İnan Temelkuran / Kristen Stevens)
En İyi Yönetmen Ödülü: Pelin Esmer (Gözetleme Kulesi)
En İyi Senaryo Ödülü: Orhan Eskiköy (Babamın Sesi)
Mansiyon: Evin Demirhan (Siirt'in Sırrı)
En İyi Görüntü Yönetmeni: Özgür Eken (Gözetleme Kulesi)
En İyi Kadın Oyuncu: Nilay Erdönmez (Gözetleme Kulesi)
En İyi Erkek Oyuncu: İlyas Salman (Lal Gece) / Engin Günaydın (Yer Altı)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Laçin Ceylan (Gözetleme Kulesi) / Nihal Yalçın (Araf-Yeraltı)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Menderes Samancılar (Gözetleme Kulesi)
En İyi Kurgu: İnan Temelkuran, Kristen Stevens, Öner Biberkökü (Siirt'in Sırrı)
En İyi Sanat Yönetmeni: Osman Özcan (Araf)
Umut Veren Genç Erkek Oyuncu: Barış Hacıhan (Araf)
Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü: Neslihan Atagül (Araf)
Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü: Barış Hacıhan (Araf)
Film Yön En İyi Yönetmen Ödülü: Erden Kıral (Yük)
Film Yön Jürisi Özel Ödülü: Belmin Söylemez (Şimdiki Zaman)
Siyad En İyi Film Ödülü: Şimdiki Zaman (Yapımcı: Haşmet Topaloğlu)
‘Kahkahanın Zaferi’ Altın Portakal’da!
Antalya Büyükşehir Belediyesi&Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, “Mizah, Muhalefet ve Demokrasi” ana temasına uygun olarak “Kahkahanın Zaferi” başlığı altında özel bir gösterim programına evsahipliği yapacak.
“Kahkahanın Zaferi” programı ekseninde oluşturulan seçkide, farklı ülke sinemalarının güldüren örnekleri izleyiciyle buluşacak.
49. Festival kapsamında AKM’de ve şehir sinemalarında Türkiye prömiyerleri gerçekleştirilecek güldürü filmleri seçkisinde, Michel Gondry’nin “The We And The I”, Sebastian Borenztein’in “Chinese Take Away”, Weit Helmer’ın “Baikonur” ve Finlandiyalı genç yönetmen Timo Vuorensola’nın “Iron Sky” adlı filmleri bulunuyor.
“Kahkahanın Zaferi” başlığı altında gösterime girecek filmler arasında, Türk sinemasının güldürü örneklerinden Murat Saraçoğlu’nun “Yangın Var” ve Ersoy Güler’in “Sağ Salim” adlı filmleri de yer alıyor.
The We And The I – Yön: Michel Gondry – ABD – 2012 – 103’
“Sil Baştan”ın (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Oscarlı yönetmen ve senaristi Michael Gondry’nin 2012 Cannes Film Festivali’nde Directors Fortnight bölümünde gösterilen son çalışması, Bronx’ta yaşayan bir grup lise öğrencisinin okulun son günü bir otobüste yaşadıklarını ve çevrelerine yaşattıklarını anlatıyor. Dünya prömiyeri 2012 Cannes Film Festivali'nde yapılan ve Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde açılış filmi olarak gösterilen yapım, Michel Gondry'nin son filmi. Anlatım dili ve tarzıyla renkli ve "oyuncaklı" bir film olarak değerlendirilen filmde; arkadaşlık, sürü psikolojisi, dozu kaçmış şakalar ve gençliğe dair daha birçok özellik iç içe geçiyor. 2012 Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan film, eleştirmenlerden yüksek not aldı.
Fragman: https://vimeo.com/album/2087281/video/50068153
Zoraki Misafir - Chinese Take-Away - Un Cuento Chino – Yön: Sebastián Borensztein –Arjantin – 2011 – 93’
“Zoraki Misafir”, Arjantin Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Ödülleri’nde en iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödüllerini, Portekiz - Fantasporto’da en iyi yönetmen, Goya Ödülleri’nde en iyi Amerika dışı yapım ve Havana Film Festivali - Special Mention Bölümü’nde en iyi film ödüllerini aldı. 2011 Uluslararası Roma Film Festivali’nde en iyi film jüri ödülü ve izleyici ödülüne değer görülen Zoraki Misafir’in bunlar dışında da çeşitli ödülleri var.2010 Yabancı Film Oscar’ı sahibi “Secret in Their Eyes”dan tanıdığımız Ricardo Darin’in başrollerini paylaştığı filmde, aşırı düzen takıntısı bulunan Roberto’yla şans eseri yolları kesişen Çinli bir turistin öyküsü anlatılıyor.
Fragman: https://vimeo.com/album/2087281/video/50068147
Baikonur – Yön: Veit Helmer – Kazakistan-Almanya-Rusya – 2011 – 94’
Daha önce “Absurdistan” adlı filmiyle Altın Portakal’da yer alan Veit Helmer’ın “Baikonur” adlı filmi Güney Kore’de Pusan, Çek Cumhuriyeti’nde de Febio Film Festivalleri’ne katıldı. Kazakistan’da geçen filmde Gagarin lakaplı bir çocuğun, turist olarak uzaya gidip gelen Rus kadın Julie Mahe ile tanışmalarının öyküsü anlatılıyor.
Fragman: http://vimeo.com/album/2087281/video/50068146
Iron Sky – Yön: Timo Vuorensola – Finlandiya-Kanada-Almanya – 2011 – 94’
Finlandiya’lı genç yönetmen Timo Vuorensola’nın ilk uzun metraj deneyimi olan film Brüksel Uluslararası Film Festivali’nde seyirci özel ödülü ve Silver Méliés ödüllerine değer görüldü.
Dünyanın lideri konumundaki ABD’nin seçimlere hazırlanan Başkan’ı PR, maksatlı olarak on yıllar sonra Ay’a yeniden insanlı bir araç yollamıştır. Ancak iki astronot Ay’a indiklerinde karşılarında Naziler’in ikamet ettiği bir kent bulurlar. Naziler 1945’te yerçekimini alteden müthiş bir manyetik keşfin ardından buraya gelip yerleşmişlerdir. O günkü ideallerini bugün de devam ettirmektedirler.
Fragman: http://vimeo.com/album/2087281/video/50068149
Yangın Var – Yön: Murat Saraçoğlu – Türkiye-Almanya – 2011 – 98’
“120”, “O… Çocukları”, “Deli Deli Olma”, “72.Koğuş” filmlerinin yönetmeni Murat Saraçoğlu’nun son filmi “Yangın Var”, Diyarbakır’dan Trabzon’un bir beldesine hediye edilen kamyonu götürmekle görevli olan itfaiye şöförü Koşman’ın sıra dışı yolculuğunu konu ediniyor. Komedi ve aşkla harmanlanmış ilginç bir yol filmi olan Yangın Var’ın senaryosu, Radikal Gazetesi yazarı Koray Çalışkan ve Murat Batgi tarafından bir gazete haberinden yola çıkılarak yazılmış.
Fragman: http://vimeo.com/album/2087281/video/50069535
Sağ Salim – Yön: Ersoy Güler – Türkiye – 2012 – 98’
Filmde, yaşamını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macerası anlatılıyor. Tamamı bir günde geçen film, Ersoy Güler’in ilk uzun metraj denemesi.
Fragman: http://vimeo.com/album/2087281/video/50068151
Altın Koza'ya 'Nuri Bilge Ceylan etkisi'
Kulislerde konuşulanlara göre, 'Yeraltı' ve 'Araf'ın ödül dışı kalmasının nedeni, jürideki, Nuri Bilge Ceylan'ın yapımcısı Zeynep Özbatur Atakan ismi...
Altın Koza sona erdi ama tartışmalar ve ödül dağılımına ilişkin iddialar bitmiyor.
Kulislerde, ödüllerde Nuri Bilge Ceylan’ın etkisi olduğu, jüri koltuğunda oturan yapımcı Zeynep Özbatur Atakan'ın, Ceylan’ın sevmediği yönetmenlere ödül verilmesini engellediği dile getiriliyor.
Jüriden bu iddiaya itiraz gelirken, Zeki Demirkubuz tepkisini Twitter’dan dile getirdi.
"Nuri Bilge Ceylan’ın sevmediği iki meslektaşı; Zeki Demirkubuz ve Yeşim Ustaoğlu ödül alamadı" şeklindeki iddianın ardından, Hürriyet'ten Gülbahar Kakakuş haberinde, festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda bu yıl yapımcı Zeynep Özbatur Atakan'ın da jüri koltuğuna oturduğu hatırlatıldı.
Haberde, kulislerde konuşulanlara göre sonuçları etkileyenin de işte bu isim olduğu belirtildi. Nuri Bilge Ceylan’ın filmlerinin yapımcılığını üstlenen Atakan’ın jüri kararlarında etkisi büyük oldu, 'Yeraltı' filmiyle yarışan Zeki Demirkubuz ile 'Araf'ın yönetmeni Yeşim Ustaoğlu beklediği ödülleri kazanamadı.
"ARTIK FESTİVALLERE KATILMAM" Sonuçlara tepki gösteren Zeki Demirkubuz, jüriyi ağır bir dille eleştirdi. Ünlü yönetmen, Twitter sayfasına yazdığı mesajla bundan böyle Türkiye’de yapılan film festivallerine katılmayacağını açıkladı: “Bu filmleri kendileri jürilik yapsın diye çektiğimi zanneden gerzeklerden çok sıkıldım artık. Bundan sonra Türk festivallerinde yarışmak yok.”
İKİ YÖNETMEN NEDEN KAVGALI? Nuri Bilge Ceylan’ın 'Üç Maymun' filmini Zeki Demirkubuz’un fikrinden hareketle çektiği, 'Uzak'ın da Demirkubuz’un Ceylan’a sekans sekans anlattığı bir film projesi olduğu yönünde dedikodular daha önce yazılmıştı. İki yönetmenin arası bu yüzden uzun zamandır açık. Demirkubuz’un da 'Yeraltı' filmindeki ödüllü roman yazarı karakteriyle Ceylan’a gönderme yaptığı söyleniyor.
"GÜNDEMİMİZDE BİLE YOKTU"
Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri üyeliği yapan Hasan Saltık, tartışmalar üzerine 'Yeraltı' filminin jürinin gündeminde dahi olmadığını açıkladı:
"Zeki Demirkubuz, bizim arkadaşımız ama ‘Yeraltı’ filmi jürinin gündeminde bile değildi. Film hakkında tartışılmadı bile. Bizden filmleri seçmemizi istediler, herkes kendi seçimini yaptı. Jürinin gündeminde ‘Babamın Sesi’ ve ‘Gözetleme Kulesi’ filmleri vardı."
Saltık, Nuri Bilge Ceylan’ın yapımcısı Zeynep Özbatur’un jüriyi etkilediği iddiası için de şunları söyledi: "Bu iddiayı duyunca inanın güldüm. Jüriyi etkilemek gibi bir durum söz konusu değil."
Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri üyeliği yapan Hasan Saltık, tartışmalar üzerine 'Yeraltı' filminin jürinin gündeminde dahi olmadığını açıkladı:
"Zeki Demirkubuz, bizim arkadaşımız ama ‘Yeraltı’ filmi jürinin gündeminde bile değildi. Film hakkında tartışılmadı bile. Bizden filmleri seçmemizi istediler, herkes kendi seçimini yaptı. Jürinin gündeminde ‘Babamın Sesi’ ve ‘Gözetleme Kulesi’ filmleri vardı."
Saltık, Nuri Bilge Ceylan’ın yapımcısı Zeynep Özbatur’un jüriyi etkilediği iddiası için de şunları söyledi: "Bu iddiayı duyunca inanın güldüm. Jüriyi etkilemek gibi bir durum söz konusu değil."
22 Eylül 2012 Cumartesi
The Hobbit'ten yeni fragman
Soğuk sisli dağların ardındaki ıraklara, derin zindanlarda eski mağaralara, düşmeli yolumuz gün doğmadan oralara.
Dünya ikiye bölünmüştür Yüzüklerin Efendisi sevenler ve sevmeyenler diye. Bu deyim, bir dönem Yüzüklerin Efendisi'ni tanımayanlar için kullanılıyordu. Peter Jackson'ın rekor kıran üçlemesi sayesinde artık Yüzüklerin Efendisi'ni tanımayan insanlar bulmak çok zor. Yıllar sonra Jackson Orta Dünyayı dev ekrana geri getiriyor. Bu sefer Tolkien'in torunlarına anlattığı masalardan esinlendiği The Hobbit kitabı üç film olarak izleyiciyle buluşacak.
Aralık ayında tüm dünyayla birlikte ülkemizde de gösterime girecek olan The Hobit'in ilk filmi için yeni fragman yayınlandı.
Altın Koza'nın en iyileri
Altın Koza’da bu sene iyi film çok; Yeraltı, Araf, Gözetleme Kulesi, Babamın Sesi, Şimdiki Zaman… Oyuncular arasında da çekişme büyük. Engin Günaydın, İlyas Salman, Nilay Erdönmez ve Sanem Öge bir adım önde gibi…
ADANA - Adana Altın Koza Film Festivali’nde en iyiler yarın akşam sahiplerini bulacak. Jüri kararları her zaman tartışılır. O yüzden bu sene ‘iyi film’ sayısının fazla olduğunu düşünerek tartışmalar başlamadan filmlere son bir kez göz atalım istedik.
Zeki Demirkubuz’un Yeraltı’sı bilindiği gibi festivalin favorilerinden. Vizyona girdiği tarihte özellikle ‘göndermeleriyle’ tartışma konusu olan film En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu kategorilerinin en güçlü adaylarından. Demirkubuz’un Dostoyevski’nin kitabından serbestçe uyarladığı ‘Yeraltı’ bir süre öncevizyona girdiği için festivalin konuşulan filmlerinden olmadı ancak İstanbul Film Festivali’nde olduğu gibi ana dallarda ödül alması beklenen yapımlar arasında. Hatta, Engin Günaydın’ın bütün kategoriler içerisinde en rahat aday olduğunu söylemek mümkün.
Altın Koza’nın bir diğer yıldız filmi Araf; Yeşim Ustaoğlu’nun son filmi hayatı beklentiler ve monotonluk içinde geçen Zehra ve Olgun’un hikayesini anlatıyor. Arada kalmış hayatları merkezine alan ve son derece sert bir film olan Araf, özellikle atmosferiyle ve oyunculuklarıyla öne çıkıyor. Ustaoğlu’nun o dünyaları son derece gerçek kıldığı filmde televizyonun o hayatlardaki yeri de öykünün önemli bir parçası oluyor. Araf’ın film, yönetmen, görüntü yönetmeni ve oyunculuk dallarından en az birini almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Gözetleme Kulesi, gözetleme kulesine bekçi olarak sığınan Nihat’la, otobüslerde hostes olarak çalışan Seher’in kesişen hayatlarını iki yüzlülük, toplumsal baskının yarattığı yalnızlık, yitirilen hayallerve muhafazakarlık üzerine çok şey söyleyerek anlatıyor. Tabii, en önemlisi basit ama güçlü bir hikayeyi çok temiz bir şekilde anlatıyor. Hayatta durdukları yeri ‘’öyle denk geldi’’ diye açıklayan iki karakterin kendileriyle, birbirleriyle ve hayatla olan hesaplaşmaları Altın Koza’nın en akılda kalan sahnelerini yaratıyor. Film, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni dallarında favoriler arasında olsa da özellikle Nilay Erdönmez’in performansı unutulacak gibi değil.
Daha önce İstanbul Film Festivali’nde izlediğimiz filmlerden biri deŞimdiki Zaman. Belmin Söylemez’in ilk filmiişsiz bir genç kadının gelecek hayallerini fallar üzerinden etkileyici bir şekilde gösteriyor. Yeni bir hayatın peşinden koşan Mina karakteri son derece iyi yazılmış. Kolaycı yaklaşımlara yüz vermeyen Şimdiki Zaman Altın Koza’nın iyilerinden. Filmin tek sorunu arkadaşlık ilişkileri ki bu da senaryonun sarkmasına sebep oluyor. Yine de bu durum Söylemez’in iyi bir hikaye anlattığı gerçeğini değiştirmiyor. Şimdiki Zaman’ın ödül alması festivalin iyi kararlar hanesine yazılır. Özellikle Sanem Öge’nin en iyiler arasında olduğunu söylemek lazım.
Kanımca sadece festivalin değil son yılların önemli filmlerindenBabamın Sesi. Maraş Katliamı’ndan etkilenen Kürt-Alevi bir ailenin hikayesini anlatan film, gerçek ses kayıtlarını son derece etkileyici bir şekilde kullanıyor. 30 küsur yıllık bir süreçte ülkenin kirli tarihi ve asimilasyon politikasının tahribatını tek bir aile üzerinden göstermeyi başaran filme Altın Koza’dan ödül çıkar mı bilinmez (çok da fark etmez açıkçası) ancak Orhan Eskiköy ve Zeynel Doğan ikilisinin önemli bir filme imza attıkları ortada.
Ödül tahminlerinde adı geçmese de Veli Kahraman’ın yönettiği Ana Dilim Nerede, sadece çıkış fikriyle bile çok şey söylemeyi beceriyor. Anadilinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrenen ve hafızasında kaldığı kadarıyla yitip giden dilini kaydetmeye karar veren Mustafa’nın çabası ve karşısındaki absürt durum bu ülkenin gerçeği çünkü. Dolayısıyla bir çok gülümseten sahnede bile Ana Dilim Nerede hem Kürt sorununa hem de ana dil meselesine dair çok şey söylemiş oluyor.
Ve DiğerleriFiliz Alpgezmen’in yönettiği Yabancı, Paris'ten İstanbul'a babasını gömmeye gelen bir kadının Türkiye’ye yabancı kalmasını anlatırken, hikayesini 80’lerden, darbeden, ‘devrimci’lerden, günümüzdeki toplumsal değişimlere getiriyor. Ancak, meselesini anlatırkenAlpgezmen’in hem geçmişe hem de bugüne bakışı oldukça yüzeysel kalıyor. ‘Eski devrimciler’ üzerine de günümüzdeki İslamcı kesim üzerine de sokaktaki şablonlar ötesinde bir şey söyleyemiyor. Filmin tek artısı Sezin Akbaşoğulları’nın performansı. Akbaşoğulları senaryonun gediklerine rağmen karakterini gerçekçi kılmayı başarıyor.
Selim Evci’nin ikinci filmi Rüzgarlar; ses kayıtları üzerinden geçmişe ve ülkenin tarihine yolculuk yapan yarışmadaki bir diğer yapım. Ancak, Gökçeada’da yapılan ses kayıtları büyükanne ile torunu arasındaki ilişkilerin ötesinde bir şey söylemiyor. Ailenin geçmişi, ülkenin geçmişi, tanıklıklar sadece kağıt üzerinde kalıyor. Sadece başkarakter üzerinden baktığımızda bile ortada büyük boşluklar duruyor. Öyle ki, kadın-erkek ilişkileri hikayenin neresinde duruyor, niye var anlamıyoruz bile. Evci’nin sadece görsel ve işitsel anlamda iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz, o kadar.
Reis Çelik, çocuk gelinler meselesini konu alan son filmi Lal Gece’yi küçük kızla kendisinden 50 küsur yaş büyük adam arasındaki gerilim üzerine kuruyor. Bu anlamda filmin ilk yarıda avantaja çevirdiğimekanfaktörü ikinci yarıda dezavantajı oluyor ve sonlara doğru hikaye fazlasıyla sarkıyor. Diğer yandan; filmle ilgili en büyük artı İlyas Salman’ın performansı. Herkesin hakkını verdiği üzere Salman’ın performansı ödülle taçlandırılabilir. Ki, zaten Engin Günaydın’ın almaması durumunda en güçlü aday Salman görünüyor.
Aziz Ayşe için festivalin film olmayı beceremeyen filmi diyebiliriz. Anlattığı kişiye/karaktere yaklaşımı son derece sorunlu olan filmin anlatım açısından da zaafları sayılmayacak kadar fazla. Çöplerden kazandığını hayır kurumlarınabağışlayan bir kâğıt toplayıcısının hikayesini konu alan Aziz Ayşe, hem karakterine, hem o sokaklara, hem de Türkiye gerçeklerine son derece uzak. Ve kurmaca hikayesinin diyalogları o kadar özensiz ki, oyuncular için dahi iyi bir şey söylemek zor.
*Bu yazı yazıldığında henüz yarışma filmlerinden Yük, Devir ve Siirt’in Sırrı izlenmemişti.
7 Eylül 2012 Cuma
Dragon Eyes (2011) İndir
Yapım: 2011-ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Süre: 91 dk
Yönetmen: John Hyams
Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Peter Weller, Beau Brasso, Cung Le, Monica Acosta, Crystal Mentacon, Luis Da Silva Jr., Arielle Zimmerman, Craig Walker, Edrick Browne, Sam Medina, Austin Naulty, James Rawlings
Müzisyen: Michael Krassner
Görüntü Yönetmeni: Stephen Schlueter
Senaryo: Tim Tori
Yapımcı: Joel Silver, Moshe Diamant, Arnaud Lannic, Robert Jones
St. Jude kentinde uyuşturucu satıcıları ve yozlaşmış polislerin talan ettiği bir kasabayı pislikten kurtarmak için tüm yeteneğini ve hayatını ortaya koyan Hong, çetelere karşı savaş açar
İndirmek İçin BURAYA tıklayın !
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Süre: 91 dk
Yönetmen: John Hyams
Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Peter Weller, Beau Brasso, Cung Le, Monica Acosta, Crystal Mentacon, Luis Da Silva Jr., Arielle Zimmerman, Craig Walker, Edrick Browne, Sam Medina, Austin Naulty, James Rawlings
Müzisyen: Michael Krassner
Görüntü Yönetmeni: Stephen Schlueter
Senaryo: Tim Tori
Yapımcı: Joel Silver, Moshe Diamant, Arnaud Lannic, Robert Jones
St. Jude kentinde uyuşturucu satıcıları ve yozlaşmış polislerin talan ettiği bir kasabayı pislikten kurtarmak için tüm yeteneğini ve hayatını ortaya koyan Hong, çetelere karşı savaş açar
İndirmek İçin BURAYA tıklayın !
1 Eylül 2012 Cumartesi
Çelik Yumruklar- Real Steel (2011)
Beyaz perdeninin en ünlü isimlerinden biri olan Hugh Jackman ve Lost
gibi ünlü bir dizinin aktristi Eveangeline Lily’i aynı filmde
buluşturuan “Real Steel” ,gelecekde geçen ve robotlar arasında boks
karşılaşmalarını konu alan bir bilim-kurgu yapımı.
Filmde 1 tonluk devasa robotlar kendi aralarında dövüştürülür ve bu çok ilgi çeker. Charlie (Hugh Jackman) de bu robotların antrenörüdür.
Filmde 1 tonluk devasa robotlar kendi aralarında dövüştürülür ve bu çok ilgi çeker. Charlie (Hugh Jackman) de bu robotların antrenörüdür.
Afrika Kedileri 2011
Savana bölgesinin güçlü kralları olan aslanlar, Afrika
Kedileri (African Cats) belgeseli ile izleyenlerini adeta büyüleyecek.
Belgeselin ana karakterleri; sevimli yavru aslan Mara, yeni doğmuş beş
afacan
yavrunun annesi ve korkusuz bir çita olan Sita; ailesini rakip bir
aslandan ve onun oğullarından korumak mecburiyetinde olan Fang'den
oluşuyor.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)